Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hasi kontrasztanyos ct,mi...

Hasi kontrasztanyos ct,mi jöhet még?

Figyelt kérdés

Hasfal külső ferde izomról van szó!Négy éven át kínoz a fájdalom,orvosról-orvosra jártam és most hogy csomót is lehet tapintani egy picit komolyabban vesznek!Miért kellett eddig várni?Négy éve nehéz tárgy rosszul emelésèt következtèben éreztem egy erős szakadást bal oldalt a külső ferde hasizom részén!Alig bírtam kiegyenesedni,a levegő is mintha belémszorult volna,iszonyatos fájdalmam lett ami azóta is tart!

Kontrasztanyagos ct:bal oldalon a hasfalban a ferde hasizomban 25mm átmérőjű bizonytalanul határolt hypodenz szegélyű,centrálisan hyperdenzebb elváltozás van,melyen belül az arteriás fázisban halmozó vaskosabb ér látható.Az elváltozàs erősen vascularisalt,a benne futó artéria egy borda közti arteria felè követhető.Amennyire megitélhető vele van összefüggésben!Vélemény:A hasfali erősen vascularizalt elváltozás dignitása kérdéses!

Hasi uh:vélemény,A hasfalban látott elváltozás lehet a korábbi izomsérülés maradványa,de térfoglaló folyamat sem zárható ki:(

tegnap 17:24
 1/1 anonim ***** válasza:
71%
Hasi MR, biopszia, orvosról-orvosra járás tovább. Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény.
tegnap 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!