Lézeres szemműtét plusszos szemmel?
Figyelt kérdés
Sziasztok engem az érdekelne ,hogy mik a tapasztalatok ilyen téren ,21 vagyok ,+5 dioptria,
van -e esetleg akit elvállaltak ilyen értékekkel,ha igen hol és milyen kezeléssel?
2014. febr. 27. 11:46
1/5 anonim válasza:
Tudtommal az csak rövidlátásra jó. Legalábbis nekem azt mondta az optikus, hogy ha megcsináltatnám mínuszosra, középkorúként már közelre nem tudnék látni rendesen.
2/5 A kérdező kommentje:
minuszos szemet könnyebben műtik igaz,de én ugy tudom,vagyis remélem hogy plusszosat is műtik..
2014. febr. 27. 12:21
3/5 A kérdező kommentje:
további válaszokat szivesen fogadom:))
2014. febr. 27. 12:24
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a hozzászólást, a kérdöiv alapján alkalmas vagyok ....de amikor telefonon beszéltünk ,a + 5 re azt mondták hogy nem vállalják el,igaz akkor 18 voltam ..
2014. febr. 27. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!