Ha lehámlott a bőröm és "foltos" a hátam ott még tudok barnulni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
1 héttel ezelőtt leégtem a strandon, és 4-5 napra rá elkezdtem hámlani. A hátam és a vállam hámlott le. Elég kreol bőrű vagyok, szóval úgy néz ki a hátam hogy valahol barna valahol fehér. A fehér részen még visszatudok barnulni, vagy megmarad ez a kontraszt?:( Amúgy a hámlás mennyi idő alatt múlik el? Mennyi idő alatt barnulok vissza?
Valami krém vagy kenőcs, házi készítésű lötty segít? Belülről (megfelelő értenddel) tudok segíteni? Bárki aki találkozott már hasonlóval, írja le a tapasztalait. (BÁRMIT AMI SEGÍTHET, INFÓT ADHAT!)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2016. júl. 1. 17:11
1/3 anonim válasza:
Igen, visszabarnul ott is ugyanugy. 1hét mulva már nem is fog látszani, hogy valamikor leégtél. :)
2/3 anonim válasza:
Tudsz, de egy ideig érdemes lenne hanyagolnod a napozást. A frissen lehámlott hátadnak nem tesz jót, ha újra elkezded az UV fény alatt pörkölni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon megnyugtattatok :) <3
2016. júl. 1. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!