| bluegreen118 nevű felhasználó kérdése:
Ma voltam fogorvosnál, de nem volt hajlandó
tájékoztatni. Mit tegyek?
A fogorvosom valószínűleg egy kiégett hölgyemény, mert elfogadhatatlan és felháborító ahogy a betegekkel bánik. Ma voltam nála, mert fáj a fogam (csak zárójelben említem meg, hogy 10-re volt időpontom, és akkorra mentem, de senki nem volt ott, közölték velem, hogy nincs bent, majd egyszercsak ott lesz, menjek vissza később). Mikor bementem, egy szót nem szólt, megnézte a fogaimat, beadta az érzéstelenítőt, kiküldött, majd 10 perc múlva visszahívott. Visszaültem a székbe, és nekiállt (mint utólag megtudtam:) kiidegelni a fájós fogam. Nem mondott előtte semmit, nem tájékoztatott, hogy mi fog történni. Mikor végzett, közölte velem, hogy két nap múlva menjek vissza, azonban én nem tartózkodom a héten a városomban. Ha tudom előre, hogy két nap múlva vissza kell mennem, akkor szólók, hogy ne most csináljuk, mert esélytelen, hogy eljussak.. Majd csak egy hét múlva tudok visszamenni, a legjobb tanácsa az volt, hogy tartsam tisztán, majd elküldött. Utánanéztem az interneten, hogy ilyenkor mi a teendő, de nem találtam semmi érdemleges információt. Tudtok esetleg tanácsot adni, hogy hova forduljak, esetleg hol tudok panaszt bejelenteni? Előre is köszönönöm annak, aki tud segíteni.
|