Mivel lehetne megszüntetni a köhögést?!
Figyelt kérdés
Hétfőn nagy torokfájással mentem a dokihoz,aki az antibiotikum mellé még írt fel ACC-200-at is.
A Gond ott van,hogy azóta,hogy szedem és iszom a gyógyszereket,azóta olyan rettenetesen komolyan köhögök,hogy vannak pillanatok,amikor azt hiszem megfulladok!!!
Mi a véleményetek?
Álljak le az ACC-vel,mert lehet az irritálja a torkom a köhögésre vagyis ingerli,de nagyon.
Már aludni sem tudok 3 napja csak 2-3 óra hosszákat.
Holnap vissza megyek a dokihoz,de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Köszi!
2011. márc. 31. 18:12
1/5 anonim válasza:
Főzzél magadnak karamelles hagymateát, vagy zsálya teát. Csodákra képes. A zsálya teából csak reggel. és este igyál meg 1-1 pohárnyit, mert erős tea, de a hagymateát kortyolgathatod egész nap.
2/5 anonim válasza:
Én is a hagymateát ajánlom.Már egy bögre elfogyasztása is csodákat tesz.
3/5 anonim válasza:
Attól függ, mi okozza a köhögésed. Régen egy inkompetens doktor nekem is ezeket írta fel, aztán egy hozzáértő megtalálta a valódi megoldást is.
4/5 A kérdező kommentje:
...és titok?:D
2011. ápr. 1. 13:17
5/5 anonim válasza:
Nem titok, de mint írtam, attól függ, mi okozza a köhögésed. A betegség okát kell megszűntetni. Azt az orvost sajnos már nem tudom ajánlani, aki nekem segített. Isten nyugosztalja.
Egy nagyon jó orvost viszont szivesen ajánlok, ha írsz privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!