Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz az ha valaki 20 éves...

Igaz az ha valaki 20 éves koráig nem szoktatja hozzá a szervezetét a futáshoz, és később futni kezd akkor az meg is halhat? Ha igaz akkor én már kifutottam az időből ha néhány hónap múlva 20 éves leszek?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 11. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ekkora butaságot ritkán olvasok..Ne viccelj már! Miért nem lehet gondolkodni mielőtt kiírsz ilyet?

Szerinted hány ember fut rendszeresen,napi edzés szinten??

Nagyapám egész életében nem futott,mivel kiskorában elvesztette mindkét lábát.Mégis nemsokára ünnepli a 92-dik születésnapját.

2012. ápr. 11. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Bármikor el lehet kezdeni, de nyilván kell valami fokozatosságot betartani.
2012. ápr. 11. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ki a fene terjeszt ekkora butaságot? Vá!
2012. ápr. 11. 12:23
 4/5 A kérdező kommentje:
általános iskolában a testnevelés tanár mondta ezt én meg nem akartam elhinni.
2012. ápr. 11. 12:29
 5/5 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Főleg a hosszútávfutók között nagyon sokan vannak, akik csak viszonylag későn, akár 40 év felett kezdenek el futni. Nézd meg nyáron az olimpián a maratonistákat.

Példának Lubics Szilviát tudom felhozni, aki 2011-ben megnyerte az Athén Spárta közötti 246 km-es ultramaratont (37 évesen), saját bevallása szerint 30 évesen kezdett futni úgy, hogy korábban semmit sem sportolt.

Sportolni sosem késő elkezdeni.

2012. ápr. 11. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!