Mitől lehetek mindig ilyen álmos?
Nagy vonalakban megpróbálom összefoglalni ,hogy mi is a helyzet.
Szóval,olyan 9-10 éves koromban derült ki ,hogy vashiányos vagyok.Ez azóta is fenn áll,most vagyok 22 éves.Próbáltam rá szedni gyógyszert ,de nem igazán segített, illetve ,hát csak egy ideig,meg a táplálkozásra is figyelek.
Nem szoktak olyan nagyban eltérni a laboreredmények a normáltól,csak az a zavaró,hogy régóta tart ez már.
Viszont nem is vagyok benne biztos ,hogy ez okozhatja az álmosságot mindig ,mert érdekes ,amikor pl. tanulnom kell ,vagy vmire jobban koncentrálni ,akkor-hülyén hangzik-,de mintha csak benyomnának rajtam egy gombot és olyan álmos vagyok ,hogy szinte azt hiszem,hogy menten összeesek...
Az igazsághoz hozzátartozik az is ,hogy pár éve nagyjából csak itthon vagyok ,de amikor vmiért el kell mennem ,akkor nem vagyok fáradt ,csak itthon.Mintha azért lenne mert úgymond ,így ,hogy nem megyek sehová,és nem csnálok semmit,nem járok suliba ,dolgozni ,szóval nem járok el
itthonról rendszeresen,"inaktív" vagyok.
Szóval nem tudom.
Lehet ennek köze hozzá?
De mondjuk,mikor meg elmegyek valahová ,van olyan is ,hogy hazajövök és utána kell lefeküdnöm egy órára legalább,mert akkor is fáradt vagyok .
Előre is köszönöm ,ha valaki ír!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!