Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
A székletem mostanában kicsit folyósabb mint az átlagos , de nem sokkal és alig látható.... Naponta többször kell mosdóra mennem de mindig csak egy kicsi jön ki... A végbélnyílásom viszket, ez lehet attól hogy mindig toalettpapírt használok és ha néha popsitörlőt használnék elmúlna... Bélféreg valószínűleg nincs mert arra más jelek is utaltak volna... Kérlek segítsetek mert nem túl kényelmes és inkább szeretnék naponta egy de nagy "kalácsot" kiadni magamból mint ezt a sok kicsit amik kicsit nem is igazán hasmenés hanem nem tudom mi a jó szó rá.... Előre is köszi mindenkinek :)2014. máj. 7. 21:44
1/6 anonim válasza:
És hogyan eszel,változtattál vmit az étrendeden mostanában?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem , teljesen ugyanazt eszem mint eddig
2014. máj. 8. 15:55
3/6 anonim válasza:
gelesztás vagy lehetnek más jelek de nem kötelező lenniük szerentem menj el végbél tükrözésre.... (legalább tágabb lessz a likad)
4/6 A kérdező kommentje:
De az egész nap lenne , most pedig észrevettem hogy csak dolog végzés után este max egy óráig irritáló utána elmúlik mintha ott se lett volna... Giliszta pedig reggel is bennem lenne és a székletemben is benne lennének . Ezenkívül a hasam szokott csikarni ezzel egyidőben.., Végképp nem tudom mi a csuda lehet ez...
2014. máj. 10. 22:32
5/6 anonim válasza:
Aranyér probléma?
Eszel elég rostot tartalmazó élelmiszert?
Próbáltál salaktalanító teát?
Esetleg aktív mozgás (pl. fél óra kocogás segít.
6/6 A kérdező kommentje:
kiderült , ja gilisztás vagyok
2014. máj. 20. 00:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!