Mónika93 kérdése:
Hogyan győzzem le alvászavarom?
Figyelt kérdés
Már lassan két hónapja, hogy nem bírok rendesen aludni. Ez főként abban nyilvánul meg, hogy éjjel alszom el (9-kor már agyban vagyok), többször fel kelek, nehezen alszom vissza..majd egy huzamosabb ideig (kb 1 órára) reggel felé ismét felébredek...majd amikor tudnék aludni, csörög a vekker, hogy meló van. Ez így megy minden nap. Próbáltam biotabikat szedni, mivel nem akarok az erősebb gyógyszerekhez nyúlni, de sajnos nem használt. Ha van esetleg bármilyen ötletetek, nagyon szívese fogadnám!2014. máj. 8. 18:48
1/3 anonim válasza:
próbálj gyógynövényes készítményeket magadhoz venni. én a Nervenplfegét szedem, drogériákban kapható. ez segít az elalvásban, viszont én felszoktam ébredni amikor már csökken a hatás. ezt kúraszerűen kell szedni, többet is be lehet szedni belőle egyszerre. próbáld ki, hátha neked jó lesz. egyébként meg a magne b6 álom kapszulákat ajánlom, szintén kúra szerűen. az jobban bevált! ha ezek továbbra sem segítenek, lehet hogy az életmódodon kellene változtatni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!
2014. jún. 2. 20:00
3/3 sunnyside válasza:
Lefekvés előtt több órával sportolás az segíthet, a koffein pedig már délután 3 után inkább kerülendő. Relaxáció, olvasás esetleg szintén segíthet elaludni.
Nekem is volt egy hosszabb időszak amikor eléggé stresszes voltam és nagyon nehezen ment a relaxáció.. akkor én is a gyógynövényeket próbáltam ki, nekem a ReDormin macskagyökér és komlótoboz kivonatot tartalmazó gyógyszer az segített, és vény nélkül kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!