Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért ilyen a hasam?

Miért ilyen a hasam?

Figyelt kérdés
Már kiskoromban észrevettem h nagyobb a hasam mint a velem eggyidőseknek de azt mondták h minden kisgyerek annak látja és így nem is foglalkoztam vele egy darabig de aztán 6-7 osztályban amikor a lányok fejlődnek és elkezdenek jobban foglalkozni a külsőségekkel megint felmerült bennem ez a dolog olyan mint amikor az ember fel van fúvódva de ez nem attól van mert egész nap ilyen és nem vagyok kövér se inkább olyan soványabb kategóriába tartozom (tudom ez elég fura ) tehát azt szeretném tudni h miért ilyen a hasam és mit lehet tenni ellene (vmi tornagyakorlat vagy tudom is én....

2014. máj. 10. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy lisztérzékeny?
2014. máj. 10. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Fotót tudnál küldeni?

Hájas a pocid, vagy felfúvódott?

2014. máj. 10. 23:10
 3/7 A kérdező kommentje:
nem hájas és nincs is felpuffadva mert egész nap olyan a lisztérzékenységről meg nem tudok nincs annak vmi egyéb tünete pl:kiutések?mert így nehéz eldönteni de lehetséges hogy attól van
2014. máj. 11. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az előzőnek, kép nélkül nem lehet erre mit mondani. Még elképzelni sem, sok az ellentmondás. Sovány vagy, de nagy a hasad, és fölösleg sincs rajtad, mégis olyan mintha fel lennél fúvódva... Csak néz az ember, hogy mi van.
2014. máj. 11. 16:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Valóban a lisztérzékenyeknek több féle tünete van, Többek között a puffadt has. Most még más nem jelentkezett, de később előjöhet. A gyógyszertárban lehet kapni tesztcsíkot ami kimutatja. / nem 100 % -osan/
2014. máj. 11. 18:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom nehéz elképzelni de ez van én se értem igazán... a tesztcsíkot majd kipróbálom de ez genetika is nem?
2014. máj. 12. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
felmerülhet ascit-ez amikor a haüregben folyadék gyülik fel, hepatosplenomegalia-ez a máj és a lép megnagyobbodása, ami külön-külön is kialakulhat.
2014. máj. 13. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!