Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak mivel tudnám...

Mit csináljak mivel tudnám késleltetni 3napot?

Figyelt kérdés
Reggel nagyon megáztam és hogy ne a vizes ruhába legyek egész nap ezért 6órát 1 rövid nadrágban voltam 1 hideg helyen . Most már kicsit érzem hogy fáj a fejem de viszont holnap országos döntő valami jó tanács amivel meg lehetne előzni esetleg a megfázást?
2014. máj. 15. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Megázás után haza kellett volna menni (mindegy, hol vagy, az egészségnél nincs fontosabb), forró fürdőt venni, és forró mézes teát inni. Úgy még lett volna esélyed. Most is kipróbálhatod, de szerintem már késő. Próbálj bevenni C vitamint, és Coldrex tablettát bevenni, esetleg forró italport, ha bírja a gyomrod (Coldrex, Neocitran). Csak az egyiket vedd be a 3 közül.
2014. máj. 15. 16:09
 2/2 anonim ***** válasza:
INstant magas dózisú(1000g+ C vitamin) Forró, mézes, citromos tea, megfázásos cuccok(amiket előőz írt)+ Aspirin PLUS C, és egy jó alvás. Hátha..
2014. máj. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!