Fejberúgtak labdával és fáj a fejem, mi lehet a baj?
Kérdésem tudom egyértelműnek hangzik,de már nem elösször rúgnak fejbe labdával most előről/oldalról (kapus voltam) .Fejem akkor nem annyira fájt de most fáj.Lehet bármi bajom ezektől a fejberugásoktól?
Láttam egy olyat ahol egy fiú is ilyet kérdezett,és azt mondta ha lehajol olyan mintha a fejébe nyomás menne mint amikor a víz alatt van.Erre azt mondták belső vérzés is lehet!
Nos én ha lehajolok én is érzek nyomást vagy nem is tudom minek nevezzem lehet hogy fejembe megy a vér de lényeg nem nagyon bírnám sokáig fejjel lefelé.
Kérdésem az lenne:Lehet e bajom ezek miatt,és mi a véleményetek arról ha lehajolok mit érzek.
Ja nem most érzem mármint nem mostantól hanem ezt eddig is éreztem amikor előrehajolok,csak + ba megkérdeztem hogy az normális e az az érzés.
Mostani fejberugásnak a tünete hogy fáj a fejem,mást nem észlelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!