Gfgfggf kérdése:
Benőtt köröm műtéte lézerrel vagy szikével?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, fél éve műtötték a lábujjam lézerrel, de vagy miattam vagy nem tudom miért megint vissza jött, begyulladt és vadhús is lett rajta, és most azon gondolkodok ilyenkor próbálkozzak megint lézerrel, vagy keressek olyat aki szikével csinálja?2016. jún. 20. 09:13
1/1 anonim válasza:
Nalam is ez volt. Ugy kepzeld el, hogy 3x mutottek az egyik felet, mert a gyokeret nem voltak kepesek eltavolitani, igy ujra es ujra begyulladt. Kiakadtam, elmentem egy magan dokihoz (kulfoldon elek amugy) es az, szikevel kb egy orat szorakozott vele. Nem volt kellemes, viszont azota gond egy szal se. Sajnos ahol a gyokeret kiszedik, soha nem nol majd korom, de evekig szenvedtem vele. Most legalabb megoldodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!