TB? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Július 30.ára kaptam koponya MRI időpontot és pont július elejétől lesz munkám ezáltal társadalom biztosításom, eddig munka nélküli voltam és felhalmozódott némi TB tartozásom mert nem tudtam fizetni. Lehet ebből problémám ??2016. jún. 20. 09:24
1/2 anonim válasza:
lehet, hisdzen már az is eü-ellátásnak számít, aminek a keretén belül megkaptad az mr-beutalót. kkor már kiderül, hogy nincs rendezve a tb-d, és mint ilyen, kötelesek jelenteni a nav felé.
2/2 anonim válasza:
Nem, mivel az MR időpontjában már biztosított vagy.
Ha sok halmozódott fel akkor menjél be a TB-be, mondd, hogy nincs munkád és kérj részletfizetést az elmúlt időszakra (adnak csekket, azt folyamatosan tudod fizetni). Ha ezt nem teszed akkor a béredből fognak levonni, annak 33%-át ami akár el is lehetetlenítheti a teljes költségvetésedet. Inkább fizetgess 5-10 ezreket magadtól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!