Ez milyen kábítószer?
Figyelt kérdés
Pakkban van kissé sárgás színű nem is tudom hogy mondjam kristályos vagy darabos nem teljesen por állagú jellegzetes szaga van nem is tudom mihez hasonlítani.2016. jún. 21. 12:10
1/6 anonim válasza:
Kristály vagy másféle szintetikus vegyszer , hagyd ki ha nem akarsz yard által lefogva lenni és valami balhét csinálni tőle .
2/6 anonim válasza:
Ne hogy hasznald!!!
En is olyan vettem egyszer es majdnem az eletem mult rajta...
Ha a baratom nem talal meg akkor mar valoszinuleg nem elhetnek. Ez az eset utan en nem nyultam tobbet kabitoszerhez. Nem akarom hogy barmi balyod essen
3/6 A kérdező kommentje:
De pontosan mi lehet nem tudjátok?
2016. jún. 21. 12:27
4/6 A kérdező kommentje:
Nem is tudom milyen szaga van talán kissé HAL.
2016. jún. 21. 12:33
5/6 anonim válasza:
A mai drogoknál már nem lehet tudni, hogy mi az pontosan, valamilyen kémiai vegyület, mindennap újakat állítanak elő, éppen ezért van annyi probléma manapság a drogokkal. Korábban egyértelmű volt, hogy mi van egy extasy-ban, ma csak annyit lehet róla tudni, hogy ott van valami tabletta valamilyen hatóanyaggal. Soha ne szedj ezekből semmit, általában nagyon erősek és nem tudhatod, hogy mit okoznak.
6/6 anonim válasza:
Erre a kotyvasztásra tutira ráállt az alvilág ,csak a bevétel számít . Ami konkrétan azt jelenti pont fosnak arra ki lesz ettől sérült vagy halott . Kábszerest ismertem sokat , aljas megjátszó felelőtlen tetű lett mind .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!