Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan barnuljak le?

Hogyan barnuljak le?

Figyelt kérdés

Hófehér bőröm van és szeretném ha barnább lenne. Tanács?

Csak normális válaszokat kérnék.

2016. jún. 22. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:

50-es naptej

Rendszeresen napozz, sokszor kis időt. Dél és 4 közt ne.

2016. jún. 22. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Amit az 1. írt. és még csoki szoli, de csakis a garantált, a központi honlapon fent lévő üzletekben érdeklődj, mert a többi helyen vagy ezer éves csövek vannak vagy keverik normál csővel. Általában érteni szoktak hozzá a lányok akik ott vannak, talán egy esetben találkoztam olyannal aki nem értett hozzá mégis mondta mit csináljak. Én ott 2 nap múlvára barnulok le és még egyszer sem égtem le. Igaz, nem hófehér, de nagyon világos bőröm van. Így mostanra már magamnak barna vagyok, de azért hétvégén valaki megjegyezte, hogy a Te fehérségeddel.. grrrrrr
2016. jún. 22. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Benne van a pakliban hogy nem lesz barnább. Nekem is hófehér, sokszor semmit nem fog rajtam a nap max a karjaimat, doki azt mondta hogy van ilyen, főleg ha ennyire fehér valaki hogy max megég és ennyi.

Amúgy naptej és vagy reggel 11 előtt vagy 4 után napozz, mozgás is jó amúgy, vízparton gyorsabb a dolog.

Szoliba olyat keress ami mélybarnít, tehát pár nappal később bújik elő a szín mert a mélyrétegekben indítja el a barnulást, itt érdemes krémet venni ami segít ebben és nagyon kevéssel kezdeni (tavasszal érdemes elkezdeni) 2-4perccel és úgy haladni előre, heti 2alkalommal, ne csőcsere után menj, mert simán megéget 4 perc is. Mellette pedig évente átnézetni az anyajegyeket.

Szedhetsz amúgy omega zsírsavakat, e vitamint, karotint ami segít ebben pl a Bioderma Oral Bronz kapszula nagyon jó!

2016. jún. 22. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:

B verzio, ha ennyire feher vagy, es csak szetegetne a nap:

Onbarnito. Egy-ket szoli-szalonban csinaljak is ilyen permetezovel, hogy egyenletes legyen.

2016. jún. 23. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!