Mit tegyek a hajamban található anyajeggyel / szemölccsel? Hogyan eltávolítható?
A fejem búbján van egy anyajegy, vagy szemölcs. Állítólag nem feltűnő, de ha tükörbe nézek egyből észreveszem, mert ugye most rövid lett a hajam. Ha hosszú, akkor is kitűnik, ugyanis egy kopasz foltot látok.
Nem tudom, lehet, hogy szemölcs. Már régóta ott van. Nem sima, lapos felületű, hanem ilyen kipúposodó.
A közelmúltban az egyik rokonomnak volt egy rákos szemölcse, amit levettek a bőrének felületéről. Lehet, hogy nekem is a génemben van a rákos megbetegedés? Itt az agyra átterjedhet? Nagyon közel van hozzá.
Ha el kell távolítani, akkor kérhetem, hogy elaltassanak, vagy elmondják, hogy benyomnak, vagy szurkálnak?
Ha anyajegy:
Ha nem rákos kivágják, a haj meg visszanő, ha rákos akkor műtéti úton távolítják el.
Ha szemölcs: kivágják.
Ha anyajegy és szemölcs, akkor is visszanő?
Kérhetek altatást vagy csak érzéstelenítéssel csinálják?
Nagy valószínűséggel nem nő vissza.
Kérhetsz altatást, de nem fogsz kapni, túl kockázatos lenne egy ilyen beavatkozáshoz.
Minden altatás kockázattal jár.
Egy rutin szemölcs kivágásnál nem fogják az életed kockáztatni altatással.
Olvass utána az altatás veszélyeinek és akkor nem kérdezel vissza baromságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!