Új fogyókúrás diétát követek? Többi lent
Figyelt kérdés
Most a két hetes tojás diétát kezdtem el ma. Eddig mindent betartottam. De most mindjárt éhen pusztulok.. valaki tud segíteni, hogy mit csináljak hogy ne legyek éhes????2016. jún. 29. 23:21
1/4 anonim válasza:
Pedig az első napja még nem is tojásszegény, mint az utolsók, nekem pöpec lenne. Már ha kihagyom a teljesen idióta elemeket s behozok egy csomó zöldséget :D A tojásböjtöt is részben azért nem csinálom soha, mert abban nulla zöldség van, ami nálam totálisan kizárt.
Válassz más diétát, amivel jóllaksz, ami hozzád passzol.
Azért nem semmi 9 tojás s egyebek éhezni, ez még nem is nagyon koplalós nap, bár nyilván sokaknak kevés. Ha neked több kalória kell, egyél többet. Miért pont a tojásdiéta? Később még nehezebb lesz és koplalós, mint minden idióta nőimagazinos "diéta". Az első nap még egész okés.
2/4 anonim válasza:
Egyél b*zmeg... :D én is azt szoktam, ha éhes vagyok.
3/4 A kérdező kommentje:
de konkrétan egy hájas disznó vagyok.. és elhatároztam, hogy lefogyok, bármi áron is.. a tojás diétát azért választottam, mert 2 hét alatt 5-7 kg-ot lehet fogyni, és kezdésnek ez éppen elég.. csak eléggé kajás vagyok, és nem akarok enni sem, mert nem érne semmit akkor a diéta
2016. jún. 30. 01:01
4/4 anonim válasza:
"de konkrétan egy hájas disznó vagyok.. és elhatároztam, hogy lefogyok, bármi áron is.. "- Ha ilyen elszánt vagy, akkor miért nem csinálsz értelmes diétát. Ja, hogy nem tegnapra fogysz le vele? Na bumm... Meghízni se 2 nap alatt híztál meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!