Elvágtam a lábujjamat teendők?
Figyelt kérdés
Tegnap elvágtam(1-2mm) a lábujjamat egy buli folytán a vízben egy kőben, eléggé vérzett, lefertőtlenítettük vodkával, kétszer is utána bekötöttük, mintha már forrna össze szépen, mégis kikönnyezik, talán genny, de átlátszó és nem sárgás vagy ilyesmi.
Szüleim még nem értek haza így őket nem tudtam megkérdezni
2016. júl. 2. 20:38
1/3 anonim válasza:
Ha egyből utána lefertőtlenítetted, akkor nincs amiért izgulj. Hamarosan be fog gyógyulni. Használhatsz rá Rivanolt (sebekre, valamint fertőtlenítésre használják).
Gyógyulást. :)
2/3 anonim válasza:
Az verplazma ami folyik ki, valoszinu csak feluleti serules es a vorosveertestek nagyobbak, ezert nem verzij, nem fer ki
Ilyen pici sebbel semmi teendo ha zavaro helyen van akkor egy tapasz ra es kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!