Fogfájásra dalacin+ flector (többi lent)?
Sziasztok. Dalacint és flectort szedek, plusz váltva cataflamot. Orvos előîrás szerint 3 dalacin naponta (nagyon gyulladt a fog) plusz mehet a flector is. A flectorra nem mondta mennyit naponta, de az ügyeletes orvos telefon hívásba korábban azt mondta hogy 4 óránként válthatom a cataflamot a flectort.
Kérdésem az lenne hogy mivel a fájdalom folytonos, és tényleg sok gyógyszer ez így, normális ha a fejem betompult? Bevettem a flectort 4 óra elteltével és fáj a fejem… és nagyon betompult.
Picit hipohonder vagyok szóval emiatt kérdezem hogy ez csak a gyógyszerektől lehet?
Köszönöm :)

válasza:

válasza:További kérdések:
Tegnap kihúzták 5db egymás mellett lévő fogam és összevarrták. Ma egy nap múlva minimális barnás a nyálam csak. Azonban tegnap este egy pici vérrög jött ki a számból pedig annyira rettegek hogy ne legyen gond, hogy inni is alig merek.
25 éves nő vagyok és a nyáron lesz hagyományos ragasztott fogszabályzóm felülre. Viszont kelleni fog egy Transpalatalis ív is ami a szájpadlásnál helyezkedik el és az mennyire zavaró? Pl evésnél, orális szexnél stb??? Nagyon félek tőle főleg hogy már idős vagyok ehhez....
Feleségemnek 4 alkalommal szedték az elmúlt 3 hónapban fogkövet. 1 szer zárt kürett volt utána 3 sima fogkő. A doktornő szerint a felső fogsorban van némi csontvesztés és azonnal nyitott küret kell mindenhol. Erre adott majdnem 1 milliós árajánlatot. Egy másik fogorvos...
Metszőfogaim mögé kaptam tömőanyagból 2 harapásemelőt. Most kicsit el vagyok keseredve. Nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, arra hogy megtanultatok-e beszélni stb. Én most össze sem merem zárni a fogaimat (ugye csak ott elől ér össze) mert félek hogy...
25 éves vagyok 4 hátsó fogam hiányzik inenn onnan.Nagyon tartok a fogorvosoktól.Pár évente járok csak amikor már baj van.És olyan jó lenne ha túl lennék ezen hogy régóta valami fix vagy kivehető protkóra cserélném.Nem az a fogcsiszolós módszerre gondolok hanem amikor...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!