Hogyan viszonyultok olyan emberhez, akinek büdös a szája?

válasza:

válasza:Nyilván kellemetlen, de tudom, hogy nem mindenki tehet róla. Pl akinek a gyomrából jön a szag, az hiába most fogat és öblöget stb, annak akkor is olyan lesz.
Persze akinek nem egészségügyi gond okozza, az tud tenni ellene , ha kerüli pl a hagyma fogyasztást olyankor, mikor emberek közé megy. Én is szeretem a hagymát, de ha pl színházba megyek vagy moziba, akkor tuti nem eszek előtte, mert illetlenség és nem segít ellene fogmosás.
Vannak azok, akik az alkoholtól bűzlenek, az megint másik téma.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sokat szoktam piszkálni, és kiesett belőle egy darab. (Jövő héten kihúzatom) és rettentően büdös volt. Ez mitől lehet? Ilyen kaki szerű szaga volt, és olyannak tűnt mintha régi kajamaradék lett volna, de talán mégsem, hanem a fog egy része. Nem volt tömve a fog, és...
Már 2 éve random bedugul az orrom, pedig fújom, de mindig van ott valami. Emelett ez a nyák lemegy a nyelvemre is,amitől büdös a szám. A fogaim jók, voltam fül-orr gégésznél, szerinte minden rendben. Orrmosást is csináltam 2 hónapig.
A csukló nyalás, tenyérbe lehelés működik?
Ha megnyalom az alkaromat érzek szagot, nem nagyon durvát de nem is semleges. Holott a testvérem váltig állítja hogy nincs szájszagom. Ez a csuklónyalásos dolog tényleg mindenkinek szagtalan?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!