Fogtömés után meddig nem szabad enni?
#nem
ja még egy bónuszkérdés (2in1)
8000-ért csinálta meg a magándoki az egy fogam betömését-ez reális ár?régen csak iskolával voltam sztk-s orvosnál,az meg ugye ingyenes....szóval nem vagyok képben, de eléggé szíven ütött:/

válasza:1 óra után már símán ehetsz.
Az árhoz nem tudok hozzászólni. :S

válasza:Reális ár.
A tömések különböznek, van ami után egy óra múlva ehetsz, van amikor több, figyelni kell, mit mond a doki.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pl. Mennyi egy fogtömés? És melyik a jobb fogorvos?
fél órája jöttem haza a fogorvostol és egy eléggé mély lyukat tömött be a kezelés is fájt de most haza jöttem és még midnig érzem :S megörülök a dokinő azt mondta majd elmulik csak megkell nyugodnia az igaz télleg csak annyi kell és az mennyi idő?
Ma tömték két fogam és nagyon remélem, hogy legalább 20 évig nem kell majd hozzányúlni a fogamhoz. Eddig amalgám tömés volt benne, azt cserélték ki (íngyulladás miatt és egyéb okok miatt) erre az UV fényre megkötődő fehér fogtömésre, aminek nem tudom a hivatalos nevét....
Vagy nincs ilyen? Csak enni nem szabad?
Mármint úgy értem, hogy utána 2 órával? Vagy kéne várnom többet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!