Fehér pöttyök az ajkamon. Ki tudja megállapítani hogy Fordyce foltok-e? Fogorvos, bőrgyógyász?
Hát végül is hasonlít rá csak az enyémek világosabbak és a szám szélénél jön elő felé elég láthatóan. Eddig nem volt ilyen problémám, kb. 3 hete vettem észre azóta egyre több van.
Köszönöm a válaszod.
Szia! Nem Fordyce foltok voltak az biztos. Viszont arra jutottunk a dokimmal hogy egy hosszantartó betegség következményeként jöttek elő. Ma már szinte nem is látszanak.
Mindenképpen mutasd meg orvosnak mert annyiféle betegség tünetei lehetnek ezek a fehér pöttyök.
Kapcsolódó kérdések:
Gyerekem hányt 4-5 órán keresztül hasa nem ment és most nem tudom hogy ételtől volt vagy elkapott valami csodás nevű betegséget :( /már jól van/
Milyen tüneteket produkál, hogy néz ki egy lyukas fog?
Más szóval, hogy néz ki?
És azt ha nem hormonális pl rosszfog?
Tegnap óta iszonyúan fáj a jobb állkapcsomtól a fülemig. Néha teljesen elmúlik, aztán megint elviselhetetlen. De nem tudom pontosan, honnan is ered ez a fájdalom, és így azt sem tudom, milyen orvoshoz forduljak. Mit tegyek?
Van valami külső ismertető jele vagy csak röntgen útján orvos tudja megállapítani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!