Megcsináltatnátok a koronát a helyemben?
Anyukám csinált ilyet másfél éve, hogy neki nem kell korona, csak a tömés.És majd ha kiesik, csináltat koronát.
egyelőre tart a tömése.
Hát, nem tudom hány fogad van,de ha nincs pénzed és nem tömi be és korona kell, akkor én kihúzatnám.(Már persze abban az esetben,ha nem 2-3 fogad van,és eggyel több, vagy kevesebb, de hosszútávon tudod nélkülözni.
Aztán fogpótlásról lehet beszélni utána is.
Amúgy én mindenekelőtt megnézetném más fogorvossal is.
Az én fogaimat mostanság(az elmúlt 1,5 hónapban) 2 fogorvos is kezelte, mert egy megcsinált egy dolgot, de a másik problémámat nem volt hajlandó kezelni(értsétek: megtagadta a kezelését),ezért kénytelen voltam -a fájdalom miatt- másik fogdokihoz fordulni,aki viszont vállalta a kezelést.
Szóval én mindenképp -a te esetedben is- megkérdeznék egy másik, az eddigi fogorvosoddal kapcsolatban NEM álló fogorvost.
Mindenképp korona!
Viszont ha nem állsz most úgy anyagilag, akkor ideiglenesen megteszi a tömés is, viszont ha lesz rá pénzed, tényleg érdemes a koronát megcsináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!