Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tegnap megvertek, és az egyik...

Tegnap megvertek, és az egyik fogam mintha egy kicsit elmozdult volna, felette pedig sötétlila lett az ínyem és fáj. Mi ez/mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 1. 18:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen, de már egyszer leírtam, csak kitörölték a moderátorok. Csúnya rossz rasszista vagyok.
2012. júl. 11. 18:41
 12/19 anonim válasza:
Hogy történt a verekedés? Úgy írd le lszi, h ne töröljék. :)
2012. júl. 12. 07:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Haverokkal mentünk hazafele iszogatásból éjjel... odajön 2-3 roma, fél-roma úriember cigit kérni... egyik haverom ad nekik, aztán rajtam is kérik, mondom haveromnál van és éppen elosztogatja (tényleg nála volt a cigim és abból adott nekik, hozzátartozik hogy amikor ezt mondtam nem láttam hogy hárman vannak és pont azzal találkoztam aki egész normálisan nézett ki, szóval ezért mondtam ezt az elosztogatást) innentől már mindegy volt, szóváltásba keveredtünk, természetesen ő ütött először, egy darabig bírtam az iramot csak aztán a másik kettő is beleavatkozott és így 3 egy ellen... haverok meg nem mertek beleszólni persze... az a legszebb hogy 2 ember végignézte és semmit nem csinált, azon kívül hogy mikor vége lett odajöttek magyarázni NEKEM hogy nem itt kéne ezeket lerendezni...
2012. júl. 14. 07:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez undorító. Elszomorító, hogy rengeteg ilyen eset történik és még ők jönnek a negatív diszkriminációval, holott éppen hogy pozitívan vannak megkülönböztetve, mert Magyarországon a magyar embernek vannak kötelességei, egy bizonyos népcsoportnak pedig jogai vannak... ezért inkább eltűrjük a dolgot, mert nekünk úgy sincsenek jogaink - ill. de, jogunk van befogni, meg eltűrni.
2012. júl. 14. 10:58
 15/19 anonim válasza:
Az a durva hogy három a háromban voltatok. Még azt sem lehet mondani hogy egy horda támadott be egy embert. A haverjaid -mert ezek nem barátok- meg a saját gyávaságukat próbálták leplezni azzal, hogy téged hibáztatnak. Akivel verekedtél először az erőseket ütött? És hova kaptál be tőle ütéseket, te meg hova ütöttél neki? Szerinted egyedül is megvert volna?
2012. júl. 14. 15:27
 16/19 A kérdező kommentje:
nem a haverjaim magyaráztak, ők be voltak szarva végig utána is, hanem két 30as úriember aki éppen arra járt. Amúgy arcomra, meg a mellkasomra. Én a mellkasára és a halántékára ütöttem. Nem hiszem, hogy egyedül megvert volna, nem volt különösebben erős, de én sem mertem vérengzést rendezni, mert a két haverja már kicsit más tészta volt, és könnyen lehet, hogy ott döglök meg ha kifektetem a haverjukat.
2012. júl. 14. 20:23
 17/19 anonim válasza:
Értem. Szóval a másik kettő volt keményebb és kigyúrtabb. Ez bevett szokás náluk, hogy többen vannak és a fiatalabbat, gyengébbet küldik oda kötözködni, meg verekedni "tapasztalatot szerezni." Ezzel tanulja meg, hogy kell ilyenkor viselkedni és verekedni is tanul egyben. Sajnos a legtöbb magyar nem meri felvenni a kesztyűt, élő boxzsáknak használják őket. Ha veled hasonlóval futnak össze, aki visszaüt és nem bír vele a tapasztalatlanabb, gyengébb, akkor jön az erősebb. A másik kettő erősebbeket ütött? Ők hova ütöttek, esetleg rúgtak neked? Te mit tudtál tenni ellenük? Földre kerültél? Bunyó közben, után miket mondtak?
2012. júl. 15. 11:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag folyamatosan hajtogatták, hogyha mégegyszer meglátnak, megölnek, és ilyesmi. mégegyszer mondom, a rendőrség nem opció sajnos. úgyis kiderül hogy én voltam, és ha őket le is kapcsolják, jön az utánpótlás, aki emiatt mégjobban rám fog szállni. Amúgy mindenhova. A végén a földre kerültem, aztán akkor abbahagyták az ütlegelést, és otthagytak azzal, hogyha mégegyszer hozzájuk szólok, megölnek. Természetesen kétlem, hogy tényleg megölnének, de ez azért aggasztó, mert az egyik (aki az egész verekedést szította) tőlem 1km-re lakik. Ma is találkoztam vele, 'csúnyán nézett' és motyogott valamit amikor elment mellettem. Már nem nagyon merek kimenni éjszaka bulizni haverokkal, mert hazafele úton 99% hogy találkozok valamelyikőjükkel, mivel mind a városomból származik és minden este kint isznak.
2012. júl. 17. 18:57
 19/19 anonim ***** válasza:
nem mai a kérdés de azért megkérdezem mi történt ? Én is majdnem ugyan így jártam
2017. júl. 4. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!