Valaki igénybe vette már a FixFogsor szolgáltatását, és aki igen annak mi a véleménye róla? ( Bövebben lent )
Szeretnék idén sort keríteni rá hogy a Fixfogsor-t beültessék, de előtte szeretném tudni hogy kinek mi a véleménye. ( wwww.fixfogsor.hu erről van szó aki nem tudná )
Előre is köszönöm!

válasza:Ezt az eljárást implantátumnak nevezik (fixfogsor csak fantázia név). Szájsebészeten egy vagy több fémcsavart helyeznek be az állcsontba, amire tökéletesen rögzíteni lehet a műfogakat.
Bővebben itt olvashatsz róla: [link]
Kerüld el őket messzire!
Három egyeztetett időpontban kerestem fel őket, munkahelyről elkéredzkedve. Mindhárom alkalommal MAGÁNRENDELÉSEN, egyeztetett időpont ellenére 20-35 percet várakoztattak! 🤬🤬🤬
Az elvégzett munka trehány volt.
A cég maga lenyúlós, hogy ne tudj reklamálni: három különböző vállalkozástól kaptam a számlát, és mindhárommal meg kellett küzdeni, hogy visszakapjam a pénzemet; azt hiszed, a fixfogsor a szolgáltató, és ő elszámol belső rolling szerint, de nem. Így lesz az egyszerű 6000 forintos kapocsigazítás helyett 14000 forint a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Előny? Hátrány? Melyiket ajanlanátok? és budapesten valami jó fogyasztót ezzel kapcsolatban?
Árban mennyiben fáj mindkettő? Kinek mi a véleménye?
Allitolag fajdalommentes?
Fogorvos azt mondta, hogy kéne állsapka. Attól mennyi idő alatt lesz látható változás? Kisebb lesz az állam, vagy kevésbé hegyes? Ja, és mennyibe kerül? nektek hatott?
Az orvosom ajánlására,a második zápfogam hiányzik,azt szeretném pótoltatni,ha valakinek egy fog pótlásra van szüksége és nem szeretne és nincs is szükség csiszolásra ez a lehetőség áll fenn.A csiszolásoshoz képest ez mennyit tesz ki árban?A csiszolásos az orvosom elmondása szerint 3x18 lett volna.
Kettő fogászat van amit találtam magamnak ahol úgy és olyan feltételekkel dolgoznak ami nekem megfelelne.Az egyik a Madenta City(Madách Imre tér) a másik a Dental Number One. Valakinek tapasztalat valamelyik hellyel,vélemény??Érdekelne mielött döntök.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!