Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valaki igénybe vette már a...

Valaki igénybe vette már a FixFogsor szolgáltatását, és aki igen annak mi a véleménye róla? ( Bövebben lent )

Figyelt kérdés

Szeretnék idén sort keríteni rá hogy a Fixfogsor-t beültessék, de előtte szeretném tudni hogy kinek mi a véleménye. ( wwww.fixfogsor.hu erről van szó aki nem tudná )

Előre is köszönöm!

2013. máj. 8. 12:51
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyi szerettem volna kérdezni, csak ez lemaradt hogy ez fájdalmas-e?
2013. máj. 8. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt az eljárást implantátumnak nevezik (fixfogsor csak fantázia név). Szájsebészeten egy vagy több fémcsavart helyeznek be az állcsontba, amire tökéletesen rögzíteni lehet a műfogakat.

Bővebben itt olvashatsz róla: [link]

2013. máj. 8. 13:21
 3/4 Róbert002 válasza:
Előző hozzászóló észrevételét kiegészíteném azzal, hogy a Fixfogsor hasonló, de nem ugyanaz, mint a webbeteg linken szereplő eljárás. A Fixfogsor Protézisrögzítés során extra vékony titán implantátumokat és speciális rögzítőelemeket használnak a műfogsor rögzítéséhez. A fenti linken viszont hagyományos implantátumokról írnak. A Fixfosor implantátumok kifejezetten műfogsor rögzítéséhez valók és olyan műfogsorviselőknél is alkalmazhatók, akiknél a hagyományos implantátumok a méretük miatt már nem. Nagymamámnak is Fixfogsora van, ő nagyon elégedett vele. Először félt tőle, de belevágott és nem bánta meg. Azt mondta, hogy nem fájt neki. Azóta minden ismerősének ajánlja a Fixfogsort. Remélem tudtam segíteni.
2013. máj. 17. 09:21
 4/4 geoGEOgeo válasza:

Kerüld el őket messzire!

Három egyeztetett időpontban kerestem fel őket, munkahelyről elkéredzkedve. Mindhárom alkalommal MAGÁNRENDELÉSEN, egyeztetett időpont ellenére 20-35 percet várakoztattak! 🤬🤬🤬

Az elvégzett munka trehány volt.

A cég maga lenyúlós, hogy ne tudj reklamálni: három különböző vállalkozástól kaptam a számlát, és mindhárommal meg kellett küzdeni, hogy visszakapjam a pénzemet; azt hiszed, a fixfogsor a szolgáltató, és ő elszámol belső rolling szerint, de nem. Így lesz az egyszerű 6000 forintos kapocsigazítás helyett 14000 forint a vége.

2019. okt. 4. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Van valakinek véleménye a láthatatlan fogszabályzorol?

Előny? Hátrány? Melyiket ajanlanátok? és budapesten valami jó fogyasztót ezzel kapcsolatban?

Állsapka mennyi idő alatt hat? Mennyibe kerül? Van valakinek személyes véleménye?

Fogorvos azt mondta, hogy kéne állsapka. Attól mennyi idő alatt lesz látható változás? Kisebb lesz az állam, vagy kevésbé hegyes? Ja, és mennyibe kerül? nektek hatott?

Kinek van elhorgonyzású híd? Kinek mi a véleménye róla?

Az orvosom ajánlására,a második zápfogam hiányzik,azt szeretném pótoltatni,ha valakinek egy fog pótlásra van szüksége és nem szeretne és nincs is szükség csiszolásra ez a lehetőség áll fenn.A csiszolásoshoz képest ez mennyit tesz ki árban?A csiszolásos az orvosom elmondása szerint 3x18 lett volna.

Fontos! Melyikről, kinek mi a véleménye?

Kettő fogászat van amit találtam magamnak ahol úgy és olyan feltételekkel dolgoznak ami nekem megfelelne.Az egyik a Madenta City(Madách Imre tér) a másik a Dental Number One. Valakinek tapasztalat valamelyik hellyel,vélemény??Érdekelne mielött döntök.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!