Tömött fogakra is tesznek fel direkthéjat?
Nem hiszem, de hívj fel olyan fogorvost aki hirdeti, hogy alkalmazza ezt a technikát.
Nekem két fogorvos is azt mondta, hogy nem szívesen csinál héjat, mert bár iszonyat drága és jó pénz lenne, de egyrészt nagyon világít és természetellenesen néz ki, másrészt nem túl tartós. Garancia is igen csekély ideig van rá.
Engem nem zavar, hogy természetellenesen néz ki, pont azt szeretném hogy hófehér fogaim legyenek, és az egész fogsorom egyenes legyen.
Egyébként csak azért kérdezem, mert mindenhol mást írnak, van, ahol azt írják, hogy már sérült fogakra nem alkalmazzák, máshol meg azt hogy épp, hogy a töredezett, sérült, stb fogakra ez a legjobb.
Az egyik honlapon még képeket is láttam, hogy sz.rrá tömött fogakra raktak héjat (mellesleg gyönyörű végeredménnyel).
Most akkor mi az igazság?
Két hét múlvára van időpontom egy fogorvoshoz, de addig jó lenne hallani olyanoknak a véleményét, akiknek esetleg van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!