Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon ritkán szoktam fogat...

Nagyon ritkán szoktam fogat mosni, mivel régebben hiába mostam minden főétkezés után, ugyanúgy sárgás maradt, miért?

Figyelt kérdés
Mostanában inkább rágózom, nem érzem hogy szájszagom lenne, viszont a fogaim ugyan olyanok maradtak mint anno, amikor naponta többször mostam. Miért?

2016. jún. 21. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Mert az emberi fogaknak és csontoknak sárgás az alapszíne.

Ostoba példa: ha a kék járólapot felsúrolod az ugyanúgy kék marad, csak a rajta levő sárt dörzsölöd le.

Egyébként illene újra elkezdeni a fogmosást, mert hamarosan feketék lesznek, nem sárgák.

2016. jún. 21. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Fogkő leszedésen mikor voltál utoljára? Az csúnyán be tudja fogni és láthatatlan réteget is tud csinálni.

Mindenkinek más az alap csontszíne, ezen a mosás nem segít, senkinek se hófehér amúgy! Van akinek alapból sárgás, csak a fogászati fehérítés segít rajta és van akinek fehérebb.

Amúgy a szájszagot te magad nem fogod érezni, mert nagyon hamar megszokod és az orrodban is természetessé válik. Én se éreztem az enyémet amikor nem jutottam el dokihoz és a tesóm szólt hogy már van. Persze amikor el tudtam menni, megcsinálták a fogkpleszedést akkor már éreztem a különbséget, de addig nem. Amúgy az emberek nem szoktak szólni se mert mit szól a másik, tehát max olyan rokon aki tényleg őszinte...

2016. jún. 21. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!