Mikor lehet fogszabályzóm?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és nagyon szeretnék fogszabályzót viselni. Szüleim szerint semmi kifogásolnivaló nincs fogaimban. Mondanátok apróságokat, amikkel rávehetném szüleimet?2016. júl. 3. 15:35
1/3 anonim válasza:
Menjetek el fogorvoshoz, ő megmondja, ha kell viselned.
2/3 anonim válasza:
Nem olyan jó dolog az. Szerintem hagyd.
3/3 anonim válasza:
Ha ők semmi kifogásolnivalót nem találnak,akkor lehet tényleg azért van mert nincs semmi probléma,az hogy nagyon szeretnél viselni az teljesen más dolog..Az én szüleimet valamiért nem kellett rábeszélni őket,talán mert én nem szerettem volna hanem muszáj volt :) Azért nem olyan olcsó,és ha tényleg semmi gáz..akkor inkább ne akarj:)A legjobb ha tényleg elmentek fogászatra és ott megmondják hogy kell-e vagy sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!