Tömés utáni fájdalom?
Kb. 1,5 hónapja tömték a fogam. A tömés után 2 héttel hirtelen nagyon érzékennyé vált a fogam. Annyira, hogy szimplán a levegőtől is belenyilalt.
Visszamentem, elvileg semmi baja. Érzékenységre való fogkrémet kaptam, bár nem sokat segített. Ez még tűrhető volt.
Most már harmadik napja, esténként tompa fájdalom sugárzik a fogsoromból(jobb felső oldal, itt van a tömött fog is).
Nappal semmi baja, de este elkezdődik. Emiatt rémálmaim is vannak, valamiért kihat a fájdalom az álmaimra..
Szombat van... maximum szerdán tudok visszamenni az egyetem miatt de ez nem állapot..
Most jelen pillanatban nem fáj. Azonban így nem jó.
Szerdán elmegyek, remélem megoldja. :)
Ami tetőzi a helyzetet, hogy szerintem torokgyulladást is kaptam. Fáj a torkom. :(
Az a baj, hogy az ingyenes fogorvosomhoz járok. Egyetemistaként most nem tudom megengedni a fizetőst.
Amúgy alapból 2 fogamat tömte.
Ami most sugárzik az már a töméskor is nagyon fájt. A másikat meg alig éreztem. A másikkal semmi baj nincs azóta, bár azon a lyuk is kisebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!