Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Esemény utáni tabletta után...

Esemény utáni tabletta után ez normális?

Figyelt kérdés
Esemény utánira rá 2 hétre megjött, de rövidebb ideig tartott, és kevesebb is volt, mint alapból. Ezután 29. napra jött meg, de már előtte jópár nappal éreztem szurkálást az alhasamban, ami azóta is tart(ciklusom 2. napjan) . Ez normális esemény utáni tabletta után, vagy kezdjek aggódni?

2019. okt. 22. 23:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Esemény utáni tabletta használata esetén sosem lehet tudni, hogyan fog reagálni a szervezet. Csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj, aztán a ciklusod is vissza fog állni.
2019. okt. 22. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Mikor rendeződik a menstruáció fogamzásgátló tabletta abbahagyása után? Normális ez?

Úgy értem, teljesen mikor állt be nektek a normál kerékvágásba? Azokhoz szól a kérdésem, akik szintén évekig szedték. Kb 5 évig szedtem, orvosi javallatra megszakítás nélkül. Most van, hogy 2 hetet késik, volt 2x, hogy kimaradt egy hónap. 9 hónapja tettem le a...

Fogamzásgátló mellett ez normális?

Hosszú körutazás miatt (nőgyógyásszal egyeztetve) eltoltam a menstruációmat azzal a "módszerrel", hogy 21 nap után nem kezdtem el a 7 placebo tablettát, hanem a teljes új levelet a 21 hormontartalmú szemmel. Még másfél hét van a 21 tablettából, de 1-2 napja pecsételő...

Escapelle esemény utáni tabletta beszedése után normális hogy krémszerű, barnás fehéres sárgás folyásom volt ma?

Nincs semmilyen más panaszom, nem viszket semmim, csak az utóbbi két napban fájt az alhasam (mellesleg mára megszűnt). Tesztelni teszteltem terhességet, de az még hamar volt ezért holnap megint fogok. A tablettát kb 12 órán belül vettem be, nrm tartom valószínűnek a...

Fogamzásgátló szedése mellett normális a barnás vérzés az első másfél napban megvonásos vérzésnél?

Utána pedig 5 napig rendes vérzés, jó darabosan. Diane35-öt szedek, nagyon ritkán pótolok tablettát 12 óra után. Az utolsó aktusom óta már 3 megvonásos vérzésem volt rendben, azóta nem szeretkeztem. Ha terhes lennék, akkor már nem jött volna meg... Tapasztalt már valaki ilyet?

Normális ez vagy menjek vissza az orvoshoz?

2 napja abbahagytam a fogamzásgátló szedését mert 2 hónapig folyamatosan véreztem tőle. Tegnap óta nagyon erős, zselés állagú barnázásom van, ez normális, várjak pár napot vagy menjek vissza az orvoshoz amint lehet?

Normális az, ha már 3 napot késik esemény utáni tabletta után?

Terhes nem vagyok, mielőtt megjött volna 2 nappal azelőtt negatívat teszteltem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!