Gynoxin lágy hüvelykapszuláról vélemények?
Figyelt kérdés
Eddig ha gombám volt, mindig Pevaryl Lady-t használtam, de ezúttal a patikában csak Gynoxin volt, aminek más a hatóanyaga (Fentikonazol). Valakinek van tapasztalata erről? Ugyanolyan jó mint a Pevaryl?2020. dec. 26. 12:51
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Én csak Gynoxint használtam, de nekem bevált.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:nekem is bevalt, eddig egyszer hasznaltam
Kapcsolódó kérdések:
Gynoxin hüvelykapszula okozhat vérzést?
tapasztalt valaki már ilyet?
Melyik gyógyszert vegyem meg, mi használ külső nemi szerv viszketésre (már elég hosszú ideje nem szűnik)?
Sziasztok! Előre sajnálom ha hosszú,de szükségem lenne a tanácsaitokra! Már talán több éve néha előjött,hogy viszketek odalent, de csak kívülről. Jó pár hónapja nem szűnik a panaszom és egyfolytában viszketek. Nem használ semelyik gyógyszer. Talán még rosszabb is...
Gynoxin hüvelykapszulával tapasztalatok? N22
Elég gyakran küzdök hüvelygombával, a nőgyógyászom most ezt javasolta. Jó gyógyszer?
A Gynoxin 200mg-os hüvelykapszula használata után szükséges a hüvelyflóra helyreállítása?
A kezelés után fog majd megjönni a menstruációm, és már beszereztem az ob probiotikus tamponját. Ezen kívül kellene még valamit tennem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!