Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció helyett barna folyás?

Menstruáció helyett barna folyás?

Figyelt kérdés

Menszesz napján jelent meg a papíron egy kevés kis barna váladék,amiből azt gondoltam megjött, de napok óta csak ez távozik és nincs rendes menszesz.

Terhességre utalhat?

38/N

2023. okt. 25. 09:25
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
És ugye sokkal többre mész ezzel a kérdéssel, mintha vennél egy tesztet 400 forintért, ami 99%-os pontossággal megmondja, hogy terhes vagy-e.
2023. okt. 25. 10:05
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, nagyon építő jellegű volt 🙏

Van egy pozitív , és egy negatív tesztem, ami 3900 ft volt, de képzeld megvettem 🫢😀

Tapasztalatok esetleg? :)

2023. okt. 25. 10:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt 3héten belül védekezés nélküli esemény, vagy esetleg "baleset"? Mert akkor elég sanszos.

A teszt már kimutatná..

2023. okt. 25. 10:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Van egy pozitív teszted, nem jött meg, 38éves vagy.

Akkor mi a kérdés?

2023. okt. 25. 10:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Mikori a pozitív és negatív teszt? Több nap eltéréssel?
2023. okt. 25. 10:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Még bárki ide tévedhet…

Vegyétek komolyan a jeleket, nem gyerekjáték. Nem mindig ad vàlaszt egy teszt.

Azóta eltávolították a méhem.

Vigyázzatok magatokra💖

2024. jan. 21. 13:16
 7/9 anonim válasza:
Mi történt?:0
2024. aug. 10. 18:47
 8/9 anonim válasza:
Méhnyakrák volt??? Nekem is hasonlóak a tüneteim.
2024. szept. 18. 07:16
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen, nekem sajnos az volt.

Ettől függetlenül ne ess kétségbe, egyszer sem biztos, hogy neked is, viszont minél hamarabb elmész szűrésre, annál gyorsabban megnyugodhatsz 🙏

2024. szept. 23. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Barna folyás menstruáció helyett, mi lehet a probléma?

Sziasztok! Vasárnap kellett volna megjönnie, ma szerda van. Már szombaton jelentkezett sötétbarna folt a bugyimon,azóta mindennap napi 1-2x és ha pisilés után megtörlöm akkor a papír véres, de csak olyankor, és néha kicsit viszketek is… Nem görcsölök, se semmi....

Barnas folyas menstruáció helyett?

Fogamzásgátlót szedek. Ez normális?!

Mesntruáció helyett csak kevés barna folyás. Mitől lehet?

2 hetet késett a menstruációm,nagyon fel voltam puffadva,érzékenyek voltak a melleim(főleg a bimbók),gondoltam,lehet terhes vahyok,de a teszt negatív lett. Rá 1-2 napra "megjött" vagy nem is tudom hogy nevezzem ezt,barna folyás csak és az is annyira kevés,hogy egy...

Barnás folyás a menstruáció helyett kB 1 napig. Mit jelenthet?

Már több mint egy éve fogamzásgátlót szedek, az elmúlt időszakban elég sokat stresszeltem (arra gondoltam hogy ez miatt) és most a menstruációm helyett kB 1 napig ilyen barnás folyás volt. Mi lehet ennek az oka?

Kevés barna folyás menzesz helyett?

Múlt héten kedden kellett volna megjönnie, de nem jött. Nagyon tompa görcseim voltak a napokban, aztán most kedden mikor masztiztam megjött. Rendes vér jött, azóta tegnap csak kevés barna folyásom volt, ma meg semmi. Ez mi lehet? Terhes nem lehetek, szűz vagyok.

Menstruáció helyett barna folyás, van okom aggódni?

Alapból 1 hetet késett, és amikor "megjött" akkor is csak barna folyás volt. Olyan, mint ami az első és utolsó napon szokott lenni, rendes vér szinte nem is volt. Tesztet csináltam, negatív lett és amúgy is védekeztem, szóval a terhesség kizárva. Veletek volt már...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!