Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? 17l

Mi lehet ez? 17l

Figyelt kérdés

Nőgyógyászatra kaptam már időpontot de kb 2 het mire odajutok.

2 hete vam a probléma barnát folyok igazaból. Menstruációm késik. (Szűz vagyok, biztos nem terhesség) olyan színű a folyásom mint amikor megjön, éy az előtte és utána levő barnazós napok. De vér nincs benne. Tegnap amikor a vécen ültem kifolyt egy kis vér. Utana nagyon enyhe hasfajasom volt, pont mint amikor menstruálok. Betettem egy betétet, de reggelre megint csam a vér nelküli barna folyás maradt, kicsit sötétebb.

Őszintén nem tudom mi lehet ez és mennyire kell hogy aggódjak. Menjek ezzel ügyeletre allamiba, vagy váhat még?

tegnap 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
ÉN, nem várnék, államiban is 1:1 ugyan azt azt csinálja..., legtöbb esetben ugyanaz a doki!
tegnap 13:12
 2/9 A kérdező kommentje:
1-és hova menjek, 14. Kerületben lakom.
tegnap 13:15
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

Menj állami sztk rendelésre! Bejelentkezel időpont nélkül, mondd, hogy sürgős. Kiülöd a sort. Ne várj szerintem ezzel 2 hetet!

Amúgy az a barnázás is vér.

tegnap 13:16
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

[link]

Írja is, hogy előjegyzés nélkül sürgős eseteket tudnak fogadni, mint pl rendellenes vérzés.

Ez pont az.

Jobbulást!

tegnap 13:17
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors valaszokat!

3, nem tudtam hogy az is vér, de köszi hogy elmondtad. Igazabol nincs verszaga azert hittem azt hogy nem vér.

4. Köszönöm!

Amúgy anyámmal beszeltem erről és ő mindig mondja hogy jaj ez normalis meg jogy a súlyom miatt van ez (40 kilo vagyok, genetika) meg hogy neki is volt ikyen ezért nem tudom milyen sulyos a helyzet. Ő kérte nekem az időpontot a magan dokinál de ugye sokaig kell várni, csak eléggé aggódom. Kértem hoyg kíserjen már el akkor allamiba de nem hajlandó, mondvan h semmi bajom, és nem tudom hol kell elindulni, hová kell egyáltalán menni mert meg nem volt ilyen problémám.

tegnap 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Én is voltam 40 kiló, de nem volt barna folyásom.

A barna folyás - vérzés - nem genetikai kérdés. Anyukád gondolom nem endokrinológus, úgyhogy nem értem, mire alapozza ezt.

Menj el egyedül vagy barátnőddel sztk-ba! Ha már édesanyád diagnosztizált és nem ítélte súlyosnak a helyzetet. Eszem megáll.

Jobbulást!

tegnap 13:47
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

Kedves négyes, honnan tudod, hogy pesti a kérdező, és nem mondjuk békéscsabai?

Kérdező. A barna is vér, csak mivel kevés, így bebarnul mire kiér. Amúgy ügyeletre (mármint nem pontosan értem, te mit értesz ügyelet alatt, de ha ilyen sürgősségit,akkor) nehogy bemenj ezzel, ez nem súlyos probléma. Viszont ha az sztk-ba az állami rendelésre hamarabb kapsz időpontot, akkor oda elmehetsz. De szerintem nem lesz gond akkor se, ha kivárod az időpontodat. Valószínűleg van egy hormonzavarod, valami kicsit bekavart. De nem vagyok orvos.

tegnap 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Onnan tudom, kedves 7-es, hogy írta, hogy Zuglóban lakik és nem tudja, hol van nőgyógyászat.
tegnap 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
79%
Jaj, az tényleg nem láttam, visszavonom. 🙂
tegnap 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!