Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire számítsak a rákszűrésen?

Mire számítsak a rákszűrésen?

Figyelt kérdés
Most megyek először, másodszor leszek nőgyógyásznál, de most nem magánba megyek. Nagyon fog fájni?

jan. 8. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Nem fáj. Kicsit kellemetlen de hamar megvan.

Kevésbé kellemetlen ha nyugodt vagy és teljesen el tudsz lazulni.

Minden mást mondani fognak hogy milyen szögben hogy legyél, azokst tartsd be amennyire tudod

jan. 8. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Kb olyan, mint egy nőgyógyászati vizsgálat, ami ugye nem tartozik a kedvenc időtöltések közé. Fájdalommal nem jár.
jan. 8. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

HA normális a doki, nem fáj, csak kellemetlen.

Ha egy fsz, akkor fáj. Nagyon. Egyszeri tapasztalat, sajnos.

jan. 9. 10:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Majd még jelentkezem, a múltkori sima vizsgálat az fájt eléggé egy darabig. 😅
jan. 9. 21:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Na, megvoltam. Hát, a kenetvételre még azt mondom oké. A többi részre meg azt mondom, hogy nem oké. xD Jó, az én hibám mert nem tudtam magam rendesen elengedni, de amúgy nagyon kedves volt a doktor.
jan. 13. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Az a lényeg, hogy megvolt. Legközelebb már lazább leszel. A fejedet nem szabad felemelni, mert akkor megfeszül a hasizom.
jan. 13. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Akinek volt már LSIL értékű rákszűrése,mivel kezelték?

Vagy magától elmúlt? Ha igen,mennyi idő után?

Rákszűrésen P3 eredmény miatt többször visszahívtak. A citotologia kimutatta a HPV jelenlétét.Mivel gyógyithatom meg magamat?

Tudom hogy buta a kérdés, hisz tegnap voltam az eredmény miatt a nőgyógyászaton. Egyáltalán nem vagyok fiatal.💧 Ráadásul 3 éve teljesen egyedul élek. tehát a virust régebben szedtem össze. Utána olvastam, de a rák lehetösége miatt, meg vagyok ijedve, ami...

Hogy lehetséges,hogy az egyik rákszűrésem eredménye negatív a HPV - vel együtt?

A másik meg LSIL és írják a HPV jelenlétét? Azonos időben,egy hónapon belül volt,csak más orvosnál! Mi a teendő? Melyiknek higyek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!