Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pecsételés sárgás folyás doki...

Pecsételés sárgás folyás doki szerint gyulladás és egy pici méhszáj elváltozás van. Van valakinek ilyen gondja és mi a baj?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 14:43
 1/1 anonim ***** válasza:
doki nem mondta meg?:o
2011. aug. 27. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Méhszáj gyulladás terhesség alatt?

Volt valakinek közületek? Ha igen, hogyan kezelték és mennyire jelent veszélyt a picire?

Milyen hamar gyógyul meg a méhszáj gyulladás?

Ma ki derült,hogy sajnos van méhszáj gyulladásom.Hüvely öblítést kell csinálnom.nemsokára szeretnénk babát vállalni.soká gyógyul meg?későbbiekben nem lesz belőle baj?úgy értem a terhesség alatt!sajnos már volt 3 vetélésem(pajzsmirigy miatt)és nagyon félek!!akinek...

Petefészek gyulladás lehet?

Fáj, jobb oldalt a petefészkemnél, néha csak úgy megfájdult, majd elmúlt ez ment pár napig, ma viszont folyamatosan fáj... :S gyógyszert nem szedek, nem élek nemi életet / szűz vagyok/ és most kell megjönnie majd 1 hét múlva, de eddig sose fájt még.. :S lehet azért...

Előfordulhat magzatburok fertőzés/gyulladás zárt méhszáj esetén is?

Kiderülhet ez egy normál/átlag terhesgondolzáson?

Méhszáj gyulladás terhesség során? 15 hetes kismama vagyok.

A legutóbbi vizsgálat során volt rákszűrés, és most voltam uh-n, és azt mondta a nőgyógyászom, hogy van egy kis gyulladásom, emiatt 2 hónap múlva meg kell ismételni a szűrést, addig nincs teendő, mert semmi komoly... Volt valakinek ilyen? Kell emiatt aggódnom?...

A hüvely gyulladás milyen bajt okozhat ha zárt a méhszáj?

Nálam már négyszer előjött.29 hetes vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!