Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jobb oldai deréktáji fájdalom...

Jobb oldai deréktáji fájdalom mi lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma reggel arra keltem, hogy jobb oldalt a derekamnál, de jóval alatta, a csipő környékén, azzal egyvonalban, folyamatos tompa fájdalom jelentkezett. Olyan izomlázszerű, de belülről jön. Valamikor nagyon enyhe, de valamikor erősebb. Mi lehet ez? Milyen szerv van ott? Néztem a vesét, de az magasabban helyezkedik el, mint ahol én érzem. Vagy ennyire "lesugározhat?"

Köszönöm a válaszokat.

2011. okt. 10. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, h elfeküdted? Esetleg nem fog mostanában megjönni? Ha mozogsz jobb vagy rosszabb?
2011. okt. 10. 10:25
 2/7 A kérdező kommentje:
ha mozgok, jobb, ha megállok egyből fokozódik, a hétvégén kéne megjönnie, de ilyet nem tapasztaltam mensi előtt csak közben...
2011. okt. 10. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Korod? Kezdődő isiász is okozhat ilyet.
2011. okt. 10. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:

pisilj egyet a házidokinak, dug bele teszt csíkot ;)

a veséd fáj

2011. okt. 10. 10:39
 5/7 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok. Mi az az isiász?
2011. okt. 10. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem valószínű, hogy ez az, főleg, hogy belső fájdalmat érzel. Az isiász egy gerinctáji bántalom, a gerinc porcos része nyom egy ideget.
2011. okt. 10. 13:25
 7/7 anonim válasza:
Ne hidj el mindent az Orbánnak...
2011. okt. 27. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Egy honapban egyszer kb. a jobb mellem és honaljam között, olyan mintha lenne egy csomó, és olyankor fáj is. Aztán elmúlik pár nap múlva, és nincs is...

Azt mondják az ismerőseim h a nyirokcsomó van ilyenkor megduzzadva,anyukám szerint is.De régen sosem volt ilyenem.pár hónapja van,és egyszer egy hónapban jön elő mindig,amikor ha megnyomom fáj is.és mindig ugyanazon az oldalon van csak.Azt is mondták ha daganat lenne...

A Bal mellem nagyobb mint a jobb, ez baj, vagy ilyen mindenkinek?

Meg menstruáció előtt szokott szúrni/fájni a mellem, Másnak is van ilyesmi? Előre is köszi a válaszokat 18L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!