Jéghideg kezek, lábak vagy izzadt tenyér. Másnak is van hasonló problémája? Ha igen hogyan kezeltétek?

válasza:

válasza:Keringési problémára vagy pajzsmirigy alulműködésre utalhat(gondolom nézte a TSH-t az orvos a vérvételen).
Vagy csak hideg van.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már elég régóta, kb 2 éve küzdök fehérfolyással, gombával és szinte már minden kúpot, kenőcsöt, alternatív módot kipróbáltam. Egy hónap múlva azonban újra visszatérnek a tünetek és már eléggé rossz, hogy ennyiszer kell járnom nődokihoz. Igazat megvallva, én már a...
Valakinek volt hasonló problémája?
Voltam tükrözésess vizsgálaton/nem emiatt/, de ott nem láttak semmit. Akkor mi lehet? Valakinek van, volt hasonló problémája?
A nemi szervem mellett, a combom és a nemi szervem között 1 bőr alatti púp van, ha meg fogom akkor olyan mint 1 golyó. Mitől lehet ez? Volt már előbb is ilyenem, de aztán úgy eltűnt...volt a nemi szervemen belül is...17/l
Másfél éve szültem,s azóta már a második rákszürésen vagyok túl és mind a kettő P2-es és valami bacim van.Az orvos tenyésztésre akarja küldeni,szerinte túl sok a hüvelyváladékom,de nincs semmi panaszom/nincs kellemetlen szaga,nincs viszketés/.Nagyon megvagyok...
Nekem gond van a hormonháztartásommal és emiatt túlzott szőrnövekedés alakult ki nálam. Nem csak egy-két testrészemen hanem az egész testemen több a szőr mint az átlagnak. Ezidáig nem tudott senki segíteni. Most arra lennék kíváncsi hogy van-e valaki aki szintén ilyen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!