10 napja késik a menstruációm. Lehetséges problémák?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és már úgy körül-belül fél éve rendszeresen jött meg minden hónapban 1-2 nap eltéréssel. Most júniusban nem jött meg, és ennek már 10 napja. Félek, hogy valami bajom lehet. Vagy csak még nem állt be? De akkor eddig miért jött meg rendszeresen majdnem ugyanazon a napon, minden hónapban? Anyum azt mondja, hogy nincsen semmi bajom, de hogy miért nem jött meg júniusban, annak okát még mindig nem tudom és ez zavar.2012. júl. 1. 12:07
1/3 anonim válasza:
Szerintem menj el orvoshoz, mert így úgyse tudsz megnyugodni, és egyébként is csak a doki tud biztosat mondani.
3/3 A kérdező kommentje:
Hali! Azóta szerencsére megvolt, kb 11-12 napot késett, de végül megjött :)
2012. júl. 7. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!