Antibiotikum szedése hatással lehet a menstruációmra?
Figyelt kérdés
Jan.12 óta menstruálok.hozzá kell tenni,h.utóbbi időben szinte nem is menstruáltam (most sem sok,csak az eddigihez kepest mas es tovabb tart),mirena spirálom van 2010. szeptembere ota2013. jan. 17. 13:33
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Igen, hatassal lehet ra. Nekem egyszer 2 hettel eltolta egy 5 napos antibiotikum kura.
Kapcsolódó kérdések:
Lehet egyutt meginni egy tasak Monural port, ha Sumetrolim antibiotikumot szedunk?
Kolcsonhatasba lephetnek a hatoanyagaik egymassal?
Az antibiotikum okozhat kiszáradást lent? Mit csináljak?
Beteg vagyok és antibiotikumot szedek és lent az ajkak és környékén nagyon kiszáradt a bőr,ez lehet a gyógyszertől? Szombaton fejezem be a szedést,aztán el fog múlni? Esetleg testápolóval kenhetem? Nemi élet nem okozna problémát? Köszi a válaszokat!
Üthetek így két legyet egy csapásra?
Felfáztam amire kaptam antibiotikumot. Viszont közbem valamilyen hüvelyi fertőzésem is lett. A gyógyszer elmulaszthatja mhndketőt??
Ha nem szedem be az antibiotikumot attól lehet bajom?
bölcsességfog húzás után vagyok, az orvos akart adni de mondtam neki, hogy nekem attól minden bajom van. Mondta, hogy akkor nem ír és ennyi. Az antibiotikum egyszer már a bélflórámat tönkre tette hiába szedtem probiotikumot, nagyon erős hüvelygombám lett tőle amiből...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!