Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bal oldalt alhasi fájdalom....

Bal oldalt alhasi fájdalom. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Most fog elmúlni, viszont mikor reggel felkeltem nagyon szúrt ott oldalt :S mitől lehet??

Válaszokat előre is köszönöm!

2013. máj. 21. 08:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Először is tisztázd magadban, hogy a beleid nem tömődtek e el. Szorulásod van akkor attól fájhat 2., Vagy ha nő vagy , akkor petefészek gyulladás. 3., lehet vakbél, ami átsugároz. menj orvoshoz az a legbiztosabb kitakarított belekkel (hashajtó) hogy kitudja tapintani az okot
2013. máj. 21. 08:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Vakbélgyulladás kevésbé valószínű,mert ha át is sugárzik,nem csak a bal oldalon egy ponton fájna.Lehet petefészek gyulladás,de nagyon valószínű,h a vastag beleid fájnak. Gyakran van ilyen mással is,legtöbbször székeléssel megoldódik. Ha nem,akkor menj el orvoshoz.
2013. máj. 21. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
szigmabél gyulladás?
2013. máj. 21. 08:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Puffadt a hasad? vagy betapintható. Feküdj hanyatt, és nyomd le két tenyérrel a hasadt, aztán hirtelen engedd fel. Figyeld meg hol fáj.
2013. máj. 21. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy a ciklusod közepén vagy, olyankor megszokott a nőknél a szúró érzés a petefészkeknél (nekem is van hogy csak az egyik oldal szúr, és kicsit keményebb meg érzékenyebb a hasam).
2013. máj. 21. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen,kedves utolsó éppen lehetne,de most van a menses végén :)
2013. máj. 21. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt nem láttam. :)
2013. máj. 22. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

75 éves nagymamámnak, ideggyulladása van, ami vándorol körben a testében és kibírhatatlan fájdalommal 1 hete nem alszik, csak a fájdalomcsillapítóval...

75 éves nagymamának, 2 hete tartó, újból és újból visszatérő (feltehetőleg idegi fájdalmai vannak) de még ilyen erős fájdalommal soha nem küszködött mint most, eddig is volt hogy végig ment rajta évente 1-szer 2-szer ez a vándorló fájdalom, de most nem akar elmúlni...

Miért van az, hogy a hasam csak akkor fáj, miután elmúlt a menstruációm?

alatta szinte nem érzek semmit. pár órája múlt el. most viszont eléggé fáj a hasam. ez normális?

Miért fáj ennyire a hasam mensi alatt? Összefügg a szexszel? 16L

Régebben nem volt ennyire vészes, de akkor is fájt, de sokkal elviselhetőbb volt... Mióta elvesztettem a szüzességem a barátommal, sokkal jobban fáj, nem tudom kibírni. Tényleg ELVISELHETETLEN. Algo flex nem hat semmit, algo pyrint veszek be, az múlasztja csak el......

Mi lehet ez? Talán újabb ciszta?

Kb. fél éve volt egy 6cmes petefészek cisztám,ami megrepedt és kórházba is kellett mennem vele megfigyelésre.Akkor szépen felszívódott,nem lett belőle semmi gond.Most már 2 napja szurkál hol a jobb petefészkemnél,hol a méhemnél,de úgy eléggé.Éjjel felriadtam,mert...

Alhasi fájdalom és sárgás, rossz szagú folyás. Mitől lehet?

Márcsak 1 tabim van a fogamzásgátlóból ilyenkor már 'meglehet érezni' hogy megfog jönni, vagy csak ha abbahagytam a gyogyszert? Vagy ez gyulladás belül?Orvoshoz akkor akarok menni ha elmúlt a havim és ha nem javult az állapotom, addig valami gyógymód a fájdalom enyhítésére?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!