Szerintetek ez gomba, fertőzés, vagy valami más betegség? Esetleg sérülés okozhatja?
Figyelt kérdés
Már többször volt gombám, de csak némileg hasonlítanak a tünetek, ezért nem vagyok benne biztos, hogy mi ez. A hüvelybejáratom és a kisajkaim környéke gyulladt, egész sötét piros, és kellemetlen égő érzést érzek. Ehhez társul olyan barnás folyás, mint amilyen a menzi végén szokott lenni ( azon már túlvagyok)...de nem büdös, nincs szaga...A gombás folyásnak meg ugye szokott lenni. Mi lehet ez? Ez is gomba? Elmegyek természetesen nőgyógyászhoz, sajnos mostanában egyre gyakoribb, hogy van valami probléma odalenn! :S A páromnak nincs gondja, és monogám a kapcsolatunk....lehet, hogy candidám van?2009. okt. 3. 18:42
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Jól sejted, orvos! És mondd el, hogy arra gondolsz, talán a pároddal oda-vissza adogatjátok egymásnak. Valószínűleg neki is felír majd gyógyszert és meglátod, nem lesz ilyen sűrűn gondod. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Az milyen fertőzés/betegség jele, ha mindig úgy érzem, hogy pisilnom kell, de mégsem jön semmi?
Korában többször olvastam erről a "tünetről", de elfelejtettem, illetve most sem találtam rá a neten, hogy ez minek a jele.
Ez milyen betegség/fertőzés? Nektek már volt ilyen?
a lényeg, h görcs nélkül fosok. amit megiszok vizet az kijön hátul, kevés széklet darabkákkal. nincs étvágyam, eddig 3 nap alatt 67kg-ról 63-ra fogytam. leginkább az étvágytalanság miatt aggódom, mert nem szeretnék tovább fogyni.
Ez fertőzés, vagy betegség?
Amikor köhögök, mindig feljön valamilyen váladék. Nem fáj a torkom, és nem is érzek semmilyen fájdalmat. Amikor pedig kiköpöm, akkor olyan kemény az állaga, hogy szinte már szilárd. Nem értem, hogy mi ez a jelenség.
Mitől repedt ki ott lenn a bőrőm?
Milyen betegség ez? V csak vmi fertőzés? Vérzik is és már pisilni sem merek, annyira fáj!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!