Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 éves vagyok és van egy...

15 éves vagyok és van egy kérdésem. Mindig mikor lehúzom a bugyimat van ilyen sárga trutyi a bugyimban az mitől lehet?

Figyelt kérdés

2013. aug. 17. 23:53
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Valószínűleg valamit elkaptál, hüvelygomba egyik jele lehet a folyás amit leírtál. Ez esetben nem kell feltétlenül orvoshoz fordulni, gyógyszertárban vény nélkül kaphatók az ilyen problémákra való krémek, kúpok, tabletták és szó mi szó egész hadi felszerelések.

DE az is lehet, hogy csak felborult az intim flórád, mely elég érzékeny így ez nem csoda. (A nők nagy része életében min. 1x átmegy ezen.)Ez lehet műszálas, szoros bugyitól, antibiotikumtól, candidától...

Ilyenkor hasznosak a probiotikus tamponok, melyek visszaállítják a hüvelyflóra egyensúlyát és védenek is az egyéb betegségektől(ami nem nemi úton terjed!), igaz nem olcsó. Legalább 3000 ft.ha ezt túl drágának találod próbálkozhatsz Activiába (natúr!!!) mártott tamponnal, melyet nem mensi alatt min. 2-3 órára kell felhelyezni, de lehet egész éjszakára is. Hatásos lehet még a tiszta (100%-os) teafaoljjal lecsepegtetett tampon is mely tuti megöli a bacikat. Ezeket a tamponos kúrákat végezd heti 3 alkalommal min. 1 hétig, de lehet tovább is. Ha nem múlnak így sem a tünetek (sem gyógyszertári termékekkel)-->go orvos! Sok sikert!

2013. aug. 22. 19:35
 22/25 anonim ***** válasza:
65%

A jelentős folyás okát orvosnál kell tisztázni. Lehet élettani, de lehet más is.

Rohadt könnyű összeszedni bármit. A hüvely közel van a végbélhez, és az a végbélben természetesen jelenlevő bacik a hüvelybe nem kívánatosak, és kezelendő fertőzést okozhatnak. Orvos mondta nekem, mivel én is így jártam egyszer.

A rosszindulatú poénokat megelőzendő, soha nem éltem anális szex lehetőségével.

2013. aug. 22. 19:47
 23/25 anonim ***** válasza:
Mint írtam ha menstruálsz már és ez egy nem megszokott tünet, tessék orvoshoz menni vizsgálatra, még véletlenül se szabad ezt,- majd amazt,- ha nem jó,- akkor egy harmadikat kipróbálni gyógy-akármit... Ami egyikre esetleg jó lenne lehet másra még ártalmas is... nem szabad ilyesmivel kísérletezni-- csinálnak egy váladék laborvizsgálatot és akkor célzott gyógymódot ír fel az orvos... ami sokkal olcsóbb receptre és arra van ami a baj.
2013. aug. 22. 23:55
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem értelek! Nincs anyukád? Vagy ha van, milyen lehet a kapcsolatotok? Egy lány aki nem az anyjával beszéli meg ezeket a női dolgokat, hanem a nyilvánossággal? Furcsa, és érthetetlen!
2013. aug. 23. 07:58
 25/25 anonim ***** válasza:

Semmi bajod sincs, nem kell semmkit se tenned sehova menned.

Ez egy természetes dolog.

2013. aug. 24. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!