A csiklómnál van egy seb, ami picit vérzik. Mit tegyek?
Sziasztok!
Egészen hétfőig antibiotikumot kellett szednem. Majd csütörtökön hüvelygombára emlékeztető tünetek lettek: viszketés, túrószerű fehér váladék a hüvelyen, égő érzés és piros is volt a puncim. Ezek a tünetek mostanra enyhültek, egyedül a viszketés erősebb néha.
Nagyon viszketett az előbb, ezért megnéztem, hogy van-e ott valami. A csiklómon felül van egy sebszerű valami, és picit vérzik. De nem fáj, csak ha megnézem, akkor látszik.
Viszont most vasárnap meg fog jönni, így nem tudok elmenni nőgyógyászhoz. Legközelebb jövőhét után szerdán rendel a dokim.
Addig mit tehetnék? Nem akarom, hogy elfertőződjön. Intim törlőkendővel lehet tisztítani a sebet? Vagy ismertek valamilyen praktikát erre? SZTK-ás orvoshoz nem akarok menni, SZTK-ás orvosokkal eddig jó tapasztalatim nem voltak.
Hétfőn felhívom a nőgyógyászom, hogy biztos legyen időpontom és megkérdezem tőle, hogy mit tehetnék addig ezzel. De aggódom, hogy a menstruációs vértől elfertőződik, mert ugye mindenképp érintkezik vele.
Nagyon aggódom és félek, hogy mi lehet ez. Arra se emlékszem, hogy megvágtam volna borotvával. Párommal sem szeretkeztünk amióta beteg lettem. Nagyon nyugtalan vagyok emiatt, soha nem fordult még elő velem ilyen.
Még mielőtt valaki beleköt abba, hogy pénteken miért nem mentem el. Mert van nőgyógyászom, csak mint írtam szerdánként rendel. És mivel hüvelygombám nem volt még soha, nem vettem rá semmit, mert olvastam, hogy a Canestentől rosszabb is lehet vagy nem használ. A tünetekre is úgy kerestem rá, hogy mi lehet.
Ha nem most jönne meg, már jövőhét szerdán rohannék az orvoshoz. Nem tudom, hogy bírom ki még el nem múlik a menstruáció és még utána azt a pár napot.
23/L
Köszönöm a válaszaitokat. Veszek akkor Betadine-t rá. Én is örülnék, ha addigra begyógyulna. Mert akkor az azt jelentené, hogy nem volt komoly. Reménykedek ebben.
Bepanthennel kentem csütörtökön, a pirosságot levitte. De úgy tűnik a sebbel nem csinált sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!