Félek a vizsgálattól, az eredménytől, a legrosszabbra gondolok mint mindig, adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
32/N vagyok, 3 éves a kislányom akit term. úton szültem, szülés után fél évvel voltam utoljára nőgyógy. rákszűrésen, ott minden rendben volt, eddig kissé rendszertelen volt a havim mert most hagytuk csak abba aszoptatást, 2 hónapja volt egy hasmenéses vírusfertőzésem, azóta gyakran görcsöl, szúr a hasam. Kértem időpontot a nőgyógyásznál, de nagyon félek, már a legrosszabbakra gondoltam, műtétre meg ilyenekre, nem tudok aludni és enni olyan ideges vagyok, a gyerekhez is alig van türelmem, és lelkiismeret-furdalásom is van ettől. Attól félek, mire sorra kerülök az orvosnál, elsírom magam, pedig egy nagyon jó (magán)orvos, nála szültem.2014. máj. 6. 07:27
1/5 anonim válasza:
Ezen mindannyian átesünk, ne aggódj, nem lesz semmi baj. Ha mégis, meg fognak gyógyítani :) fel a fejjel!
2/5 anonim válasza:
Ha a hasmenéses vírusfertőzés óta görcsöl és szúr a hasad, akkor lehet, hogy nem is nőgyógyászati dolog van a háttérben, hanem belgyógyászati ok. Pszichés oka is lehet, beképzelsz betegségeket és az kikészíti a gyomrodat.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, próbálom elterelni a gondolataimat, és tartani magam mindenki előtt, először nem is értettem, hiszen már szültem, na nehogy már egy vizsgálat okozzon gondot és most mégis. :( Mi lesz a gyerekkel ha engem valami ér? Teljesen beparáztam. Egyébként nincs más nőgyógyászati problémám, folyás meg ilyenek de már elegem lett hogy a belgyógyász mindig csak No-spa-t ajánl.
2014. máj. 6. 07:58
4/5 A kérdező kommentje:
Azért szeretném megnézetni mert menstr. görcshöz hasonlít és általában késik a havim, valahol azt olvastam, ez ciszta jele is lehet. Azt minden esetben műtik?
2014. máj. 6. 08:00
5/5 anonim válasza:
Cisztába nem fogsz belehalni, amúgy az sem biztos, hogy az, majd az orvos megmondja, ne képzelj be dolgokat, foglalkozz inkább a kicsivel és légy optimista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!