Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzesz gondok?

Menzesz gondok?

Figyelt kérdés
aprilis 25.en kellett volna megjonni menzeszemnek, de meg mindig nincs meg, elotte levo honapban napra pontosan 28.napra megjott, ugy altalaban a 35.napig meg szokott jonni ha kesik is, de most valahogy várat magara.tuti nem vagyok terhes.lehet az h a petefeszken ciszta van es miatta kesik, de a masik honapba ha masik petefeszekbe lenne tuszoeres akkor ujra megjonne? vagy ez nem igy mukodik? koszi
2014. máj. 14. 22:11
 1/4 anonim válasza:
Először is: hány éves vagy? Én 30 vagyok, és csak akkor volt rendszeres a vérzésem, ha fogamzásgátlót szedtem. Miután abbahagytam, 26-34 naponta jött meg. Volt olyan is, hogy 1-1 hónap kimaradt, és minden menstruációt (szinte kivétel nélkül) pár napos barna pecsételés előzött meg. Elképzelhető, hogy valamilyen hormonprobléma áll a háttérben.
2014. máj. 14. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:
hat lassan en is 30 leszek, fogamzasgatlot nem szedek es nem is szedtem, egyszer tortent meg 3eve hogy egy honapra kimaradt a menzeszem, de amugy mindig minden honapban megjon, tudom mer tini korom ota vezetek mensi naptarat.most gondolkodok h talan fel is fazhattam, bar nemtom mennyire kavarhat be az..szerintem pajzsmirigyemmel lehet valami akkor az ormonproblema ugye? hat de remellem hogy nem
2014. máj. 14. 22:44
 3/4 anonim válasza:
Érdemes lenne felkeresni a nőgyógyászod, pláne, ha később babát szeretnél. De ne izgulj, azzal nem mész semmire. :-)
2014. máj. 16. 11:18
 4/4 A kérdező kommentje:
eppen a mai nap folyaman megjott de koszi a valaszokat
2014. máj. 21. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!