Meddig várjak, mi legyen?
Bocsi, hogy hosszú, de kérlek, segítsetek! Aggódom!
Az elmúlt három menzeszem 38-43 napokra jött meg, és 3 nap alatt elmúlt. Most is épp a ciklus 30. napján tartok. A háromból két hónapban elmentem nőgyógyászhoz, egyszer az évi rutinvizsgálatra, másodszor pedig azért, mert terhességi tesztet csináltam a késés miatt, ami negatív lett sorra, és meg akartam nézetni magam, hogy nincs-e ciszta vagy terhesség, de nem talált semmit, csak azt, hogy meg fog jönni intenzíven. Megjött valóban, de egyáltalán nem volt intenzív, sőt, ahogy írtam 3 nap alatt lezajlott.
Októberben hagytam abba két és fél év után a Yasminelle fogamzásgátló szedését, amitől nem volt libidóm, ezért álltam le vele.
A terhességre valamennyi esély van, de bár nem tervezzük (még fiatalok vagyunk, egyetemisták+mellette dolgozunk), nem baj, ha jön a baba, nem tudom, mi legyen velem, meg mi ez az egész. Csináljak tesztet, vagy meddig várjak vele? Orvossal mennyi idő után vizsgáltassam ki magam, ha továbbra is ilyen hosszúak a ciklusaim? Mi lehet ennek a hátterében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!