Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valahogyan szortelenitsem a...

Valahogyan szortelenitsem a labam? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Nem tul nagy de azert lathato szoke a szor. Nem veszes. Szortelenitsek vagy ne?

2014. jún. 3. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Szerintem mond anyukádnak hogy mi zavar, de hogyha nagyon zavar akkor szerintem borotvával kezdj mert az nem fáj, de kend be elötte krémmel meg utána is nekem így nem fáj.
2014. jún. 4. 17:14
 2/3 A kérdező kommentje:
13 eves vagyok es kosz a valasz :)
2014. jún. 4. 22:02
 3/3 A kérdező kommentje:
valaszt*
2014. jún. 4. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jel arra utal, hogy nászutas cisztities-em van (honeymoon cystitis), lehetséges ebből valahogyan kigyógyúlni?

Legjobb lenne gyogyszerek nélkül.Nőgyógyásznál már voltam, ugyan ezt állapította ő is meg, és antibiotikumot írt fel, de aztán ujra előjött. Tenyésztésen is voltam már, minden negatív lett. De általaban szeretkezés után alőjön (viszont nem mindíg). Pisi előtte utána,...

Nem lehet valahogyan elállítani?

Ma dèlután jön a barátom ès hát kitudja h mit hoz mèg a sors... èrtitek... Már 5. napja van meg nagyon kevès van már nem lehet valahogyan vège (15/L)

Nem tudom valahogyan túlműködtetni a pajzsmirigyemet?

Súlyosan alul működik és szedek is rá gyógyszert, de semmilyen hatása nincs. 40 kilót szeretnék leadni, de egyszerűen meg se mozdul a súlyom diéta és mozgás mellett. Múlt héten káposztaleves kúrát tartottam, szigorúan betartva, és nemhogy fogytam volna, híztam 1 kilót....

A menstruáció idejét lehet valahogyan csökkenteni?

Mondjuk 4 napról háromra? Nagyon fontos. Nem akarok belőle rendszert csinálni, egyszeri alkalom lenne.14 L

Miért van az, hogy azon parázok, hogy valahogyan sperma került a hüvelyembe, pedig nem is volt még semmilyen kapcsolatom férfival?

Mindig parázok,és terhességi tüneteket keresek magamon,olyanokon is parázok,hogy valahonnan sperma került az ujjamra,s onnan került a hüvelyembe

Akinek valamilyen okból nem működtek a petefészkei valahogyan be tudták indítani?

És tudott kisbabát szülni? Vagy véglet tegyek le erről az álmomról?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!