Valahogyan szortelenitsem a labam? Ha igen, hogyan?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Legjobb lenne gyogyszerek nélkül.Nőgyógyásznál már voltam, ugyan ezt állapította ő is meg, és antibiotikumot írt fel, de aztán ujra előjött. Tenyésztésen is voltam már, minden negatív lett. De általaban szeretkezés után alőjön (viszont nem mindíg). Pisi előtte utána,...
Ma dèlután jön a barátom ès hát kitudja h mit hoz mèg a sors... èrtitek... Már 5. napja van meg nagyon kevès van már nem lehet valahogyan vège (15/L)
Súlyosan alul működik és szedek is rá gyógyszert, de semmilyen hatása nincs. 40 kilót szeretnék leadni, de egyszerűen meg se mozdul a súlyom diéta és mozgás mellett. Múlt héten káposztaleves kúrát tartottam, szigorúan betartva, és nemhogy fogytam volna, híztam 1 kilót....
Mondjuk 4 napról háromra? Nagyon fontos. Nem akarok belőle rendszert csinálni, egyszeri alkalom lenne.14 L
Mindig parázok,és terhességi tüneteket keresek magamon,olyanokon is parázok,hogy valahonnan sperma került az ujjamra,s onnan került a hüvelyembe
És tudott kisbabát szülni? Vagy véglet tegyek le erről az álmomról?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!