Tényleg lehet valahol 3 ezerért intim tölcsért venni?
...
Valahol lehet venni 3ezerért is csak nem találom a honlapot.
Olyat találtam legolcsóbban, hogy 6290 vagy mennyi plusz posta csak nem írtam ki egyesével a tételeket, hogy hogyan jön ki a KÖRÜLBELÜL 7500 Ft...
Tudja valaki esetleg, hogy hol vehetem meg 3 ezerért?
Hát épp olvastam a DM-be lehet kapni és kaptam az alkalmon, ha már a messzi városba ment a család, velük tartottam. Kb 20 percig meresztgettem a szemem, mint állat hátha van és képzeljétek 4000-ezerért volt! Megvettem, igaz a kettes méret. Most még nem jött meg, de azért kipróbáltam, hogy jó-e, nem-e nagy meg ilyenek, gyakoroltam és nem volt evvel se semmi probléma. :)
Remélem élesben is működni fog!
Éljen a DM! :):):):)
Épp tegnap jött meg estefele, de azért betettem. Elsőre sikerült bár kellemetlen volt, de csak egy pillanatra! Mint a tampon. Aztán utána alvás és nem, nem folyik vissza, de ha vissza is folyik rögtön ki is folyik, nem tudom, fejenállást nem gyakorolnám benne. Írja, h éjjelre is jó. Most így napközben semmi probléma nem volt vele, tényleg elég vele hazaérni, ha 10-12 órán belül hazaérsz, ahhoz képest ahogy cserélted.
Kivételét elsőre azért kádban vagy zuhanytálcán próbáld, mert nekem kilöttyent... :D
DM-be van hozzá törlőkendő is, és teljesen jó avval is eltörölgetni.
Annyi, hogy fura a tudat, hogy valami másfajta cucc van bennem, mint ami eddig szokott. Nekem nem kell hozzá tisztasági betét, mondjuk én nem is kaptam kisebbet (2 méret van minimum), de evvel sincs probléma. Majd ha lesz kisebb veszek olyat is a gyengébb napokra.
Majd még írok róla, ha érdekel. 2 nap után ennyi a tapasztalatom. :)
26/L
A méret nem aszerint van, hogy szültél e, meg elmúltál e 25?
Én futok, nah meg alvás közben visszafolyik, reggel meg bele, az elég brr. Még mindig gondolkozok rajta.
Betéténél/tamponnál is ugyanúgy visszafolyik, hiszen vízszintesen vagy, ugyebár. Amúgy meg kb 5-10 perccel előbb kelek és akkor a gravitáció segít a dolgon. Utána meg míg hazaérek nincs gond, szerencsére helyi is vagyok 5 perc alatt otthon vagyok. De elvonulva a sloziba egy adag tiszta zsepivel és senki nem veszi észre. De általában adnak hozzá kis kendőt, a DM-be volt a dobozban. Műszak végén is meg lehet nézni.
Meg azért is ó, mert van rajta milliliter mérő. Nem tudom, hogy 8 óra alatt sok-e a 13 ml, de majd utánanézek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!