Pecsételő vérzés okai tiniknél?
Figyelt kérdés
Olyan kerdesem lenne hogy miert van hogy eszrevettem bugyimon egy barnas foltot,meg tiszasagit is be kellett raknom mert osszefoltozta a bugyim es valami darabka is volt a ver kozott,nem menzesz mert keves volt 2-3 napig volt barnas szinu,telleg nagyon keves de nagyonmegijedtwm hogy mivan,utana is neztem ilyeneket talaltam hogy ciszta meg terhesseg..megjobban befostam,mi ez rossz vagy kell orvoshoz menni?
14L
2014. szept. 4. 20:25
1/2 anonim 

válasza:

Egyáltalán voltál fiúval, hogy terhességre gondolsz?
Cisztát a te korodban kizárnám. Inkább hormonális rendellenesség, hiszen csak 14 éves vagy, még nincs beállva rendesen a ciklusod.
2/2 anonim 

válasza:

Nincs semmi baj.
Lehet hogy menszesz volt csak nagyon szolid, de lehet hogy ovulációs vérzésed volt (peteérés).
Mindkettő normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!